BingoBink richt zich als nieuwe online website voor het spelen van kienen. En dan in het bijzonder homo’s en lesbo’s. Iedereen kan BingoBink gratis uitproberen. Na het aanmelden krijg je gratis een bonus van vijf euro. Je hoeft hiervoor zelf geen geld in te leggen. Zo kun je BingoBink geheel vrijblijvend uitproberen.

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Nieuwe vrienden

Tijdens het spelen van de diverse online spellen kan er gezellig worden gechat met andere spelers. Zo leer je je medespelers kennen en wordt het nog leuker om samen te spelen. De chatrooms worden geleid door live chathosts. Zo blijft het gezellig en wordt het extra leuk.

Privéchat

Heb je een leuke medespeler, dan kun je hem toevoegen als vriend, waarna je met hem een privéchat kunt starten. Het is ook mogelijk om privéchats met de webcam te houden. Zo wordt het nog spannender om samen te spelen en te chatten.

Speel ook mee met dit spannende kienspel, meld je hier aan

bonussen in het kienspel van bingobink

Wekelijkse bonus

Elke week krijg je via je mail een code voor een gratis bonus van twee euro. Daarnaast krijg je een extra stortingsbonus, afhankelijk van hoeveel je zelf gestort hebt. De eerste stortingsbonus is 200%. Daarna wordt deze stortingsbonus wekelijks tussen de 50 en 100%. Het tegoed van de bonussen wordt op de bonusmeter geplaatst.

Spelen voor echt geld

200 procent bonus wanneer je bij bingobink gaat spelen voor echt geldAls je kiest om te gaan spelen voor cash geld bij BingoBink, dan kun je heel makkelijk geld storten. Met de stortingsbonus wordt dit bedrag verhoogd. De eerste stortingsbonus is 200%. Dus als je tien euro stort, krijg je van BingoBink gratis een extra tegoed van 20 euro, zodat je in totaal met dertig euro kunt gaan spelen.

Speel het kienspel voor geld en krijg 200% bonus!

Saldometer

saldometer in het kienspel van bingobinkDit geld komt te staan op je saldometer. Deze verschilt van de bonusmeter. Het bonustegoed op de bonusmeter kan niet worden uitbetaald. Wanneer je met de gratis beginbonus van 5 euro voor 50 euro aan kienkaarten hebt gekocht, wordt deze naar de saldometer geplaatst, inclusief winst. Als je hebt gewonnen kun je je winst dus laten uitbetalen, via de saldometer.

Verschillende spellen

bingobinkEr zijn verschillende kienspellen die je kunt spelen bij BingoBink. Zo is er de kienkamer ‘hot shot’ als je voor cash wilt spelen. Er is een doorlopende jackpot en je kunt aan evenementen deelnemen die op de agenda staan, zoals toernooien. Er zijn ook spellen waarbij er een gegarandeerde jackpot valt. Daarnaast zijn er ook diverse andere casinospellen, zoals tweehonderd verschillende slotmachines.

Bezoek BingoBink