bingocams logoBingocams is een online aanbieder van verscheidene bingospellen. Ze onderscheiden zich door online bingo in grote mate interactief te maken, door te werken met webcams. Deelnemers kunnen elkaar zien en het spel wordt begeleid door een ‘chathost’. Je kunt ook meespelen zonder webcam. Bingocams biedt een diverse selectie van bingospellen aan, met toernooien, events, jackpots en chat games, maar bijvoorbeeld ook gratis spellen. Daarnaast bieden ze ook enkele casinospellen aan.

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Bingospellen

bij bingocams kan je de 90 ballen bingo of de 75 ballen variant spelenVarianten en typen
Bingocams biedt de traditionele variant van bingo aan, waarbij op drie manieren een prijs gewonnen kan worden: één volle rij, twee rijen of het hele speelveld. Er is echter ook een andere variant waarbij slechts 75 nummers zijn. De 75-nummer variant werkt met vijf rijen: meer kansen om prijzen te winnen dus. Daarnaast kun je ook een poging wagen om Pattern Bingo te spelen. Hierbij zijn tientallen combinaties mogelijk, elk met een ander patroon. Het volledige overzicht van patronen is te vinden op de website.

Het spelaanbod
Naast reguliere spellen kun je via de site ook meedoen aan toernooien, events, jackpots en chat games. Het aanbod wordt dagelijks vernieuwd, wat zorgt voor een dynamisch spelaanbod.

Gratis bingospellen
gratis bingo mogelijkheden bij bingocamsJe kunt tevens gratis meedoen aan bingospellen. Er wordt 3x per dag een sessie van een uur gehouden. Deze vinden plaats om 9:30, 16:00 en 23:00. Andere varianten vereisen wél dat je een storting hebt gedaan in de afgelopen 7 dagen, maar je kunt je hier gratis voor inschrijven en toch prijzengeld winnen.

Doe mee met de gratis bingospellen, meld je hier aan

Bonus en aanbiedingen

bonussen en aanbiedingen waar je bij bingocams gebruik van kan makenBingocams heeft een aantal bonussen en aanbiedingen die niet alleen nieuwe gebruikers op weg helpen, maar ook vaste spelers op weg kunnen helpen. Onderstaand een overzicht:

  • Registratie: iedere nieuwe speler krijgt €5 om te starten.
  • Eerste storting: bij je eerste storting ontvangt je 200% stortingsbonus, tot €100. Een storting van €10 levert dus een gratis €20 op. Natuurlijk is dit bedoeld als speelgeld en kan dit niet direct worden uitgekeerd.
  • Aanvullende storting: bij een volgende storting ontvang je 50% extra geld tot €125.

Maak hier je account voor deze aanbiedingen!

Verder worden er maandelijks grote toernooien gehouden, waar extra bonusprijzen worden gegeven. Vaste spelers worden beloond met een VIP-programma: door deel te nemen aan spelen kun je punten verdienen en aan de hand van een "ladder system" bonussen uitgekeerd krijgen.

Opwaarderen

Om je account van geld te voorzien, zijn er een aantal stortingsmethoden.
Storten of uitbetalen kan vanaf €10. Bingocams legt geen extra transactiekosten op, echter kunnen bepaalde aanbieders dat wel doen. Uitbetalen kan vanaf €25 en duurt normaal gesproken tussen de drie en vijf werkdagen. Om je account te valideren kan het wel zo zijn dat Bingocams naast de vereiste registratiegegevens om extra informatie vraagt.

Bezoek de website van Bingocams