Hoe kun je gratis kienen bij Bingocams? Dit is zeker mogelijk, maar je moet wel even weten waar je moet kijken. Wij geven je enkele tips om dit te kunnen spelen!

Wat is Bingocams?

Op Bingocams kun je bingo spelen en dit doe je met je webcam. Als je je webcam aan hebt staan (want dit is niet verplicht), dan kun je nog eens extra geldprijzen winnen. Bij Bingocams heb je ook verschillende soorten bingo die je kunt spelen. Zo is het ook mogelijk om te kienen. Hoe kun je gratis kienen bij Bingocams?

Gratis bingokamers

Bij Bingocams heb je een aantal gratis bingokamers. Deze zijn alleen geopend op bepaalde dagen en tijdens bepaalde tijdstippen, maar je kunt hier gratis meespelen. Het kost je dus geen geld om een bingokaart te kopen. Je kunt hier geldprijzen winnen die doorgaans niet zo hoog zijn, maar waardoor het spel wel interessant blijft. Houd dus goed in de gaten wanneer deze kamers geopend zijn. Dit zie je op de website, maar kan ook via de e-mail worden aangekondigd. Houd dit dus goed in de gaten, zodat je het niet mist.

Maak gebruik van gratis speelgeld

Je hoeft niet per se geld te storten op je account bij Bingocams. Je krijgt namelijk iedere week een bonuscode toegestuurd. Deze code is goed voor minimaal een euro aan speelgeld. Het precieze bedrag is iedere week anders en het is altijd maar afwachten hoeveel je krijgt, maar je kunt dit sowieso gebruiken om een spelletje kienen te spelen bij Bingocams. Leuk is dat je hier zelfs geld mee kunt winnen.

Jackpot?

Wanneer je gratis gaat kienen bij Bingocams, dan is het goed om te realiseren dat je alleen een jackpot kunt winnen als je geld hebt gestort op je account. Dit moet je in de afgelopen drie maanden minstens één keer gedaan hebben. Alleen als je dit doet, kun je kans maken op de jackpot. In de gratis bingokamers is doorgaans geen jackpot te winnen, of een hele lage. Dit is dus ook iets om rekening mee te houden.