bingocams logoBij Bingocams kun je verschillende interessante kienbonussen krijgen. Welke bonussen zijn er waar je gebruik van kunt maken en wat houden deze precies in?

Meld je aan bij Bingocams

Wat is Bingocams?

Bingocams is een online kien website, waar je ook kunt kienen. Wanneer jij graag een leuk spel wilt spelen en hier nog geld mee wilt winnen ook, dan is Bingocams zeker een interessante site. Aanmelden is gratis, want je betaalt alleen geld als je er zelf voor kiest om geld te storten en er zijn talloze geldprijzen te winnen, waaronder de jackpot. Tijdens het spel is er een chatbox actief, zodat je met andere mensen kunt praten. Ook is het mogelijk om je webcam aan te zetten tijdens het spelen. Doe je dit? Dan kun je met jouw live winmoment nog meer extra geld winnen.

Kienbonus bij aanmelden

bonussen en aanbiedingen waar je bij bingocams gebruik van kan makenWanneer je je aanmeldt bij Bingocams, krijg je een gratis kienbonus hiervoor. Je ontvangt dan namelijk meteen 5 euro speeltegoed. Hier hoef je verder niets voor te doen en je kunt het gebruiken voor je kienspel. Je kunt er zelfs geldprijzen mee winnen.

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Bonus voor eerste storting

Wil jij op Bingocams gaan kienen? Zorg er dan voor dat je tenminste één keer een storting doet. Als je dit doet, ontvang je namelijk een leuke kienbonus van 200%. Stort jij dus 5 euro? Dan krijg je nog eens 10 euro aan speelgeld. Let wel op dat je dit alleen de eerste keer krijgt als je geld stort. Twijfel je of je wel geld moet storten? Bedenk je dan dat je alleen de jackpot kunt winnen als je de afgelopen maanden tenminste één storting hebt gedaan op je account. Een hele kleine storting van een paar euro kan daar al bij helpen.

Wekelijkse kienbonus

Vergeet je e-mailbox niet in de gaten te houden. Als je lid bent van Bingocams, dan krijg je namelijk iedere week een speciale code toegestuurd per e-mail. Hiermee krijg je een wekelijkse kienbonus. Deze code kun je verzilveren in je account op Bingocams. Het speelgeld kun je gebruiken om mee te kienen. Het bedrag dat je hiermee krijgt, zal wel iedere week anders zijn.

Bezoek de website van Bingocams