bingocams logoOp Bingocams kun je verschillende varianten van Bingo spelen. Eén van deze varianten is het kienspel. Wat is Bingocams precies en waarom is het Kienspel van Bingocams de moeite waard om te spelen?

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Wat is Bingocams?

Op Bingocams is het mogelijk om bingo te spelen. Dit kun je doen in één van de vele speelkamers en je kunt tijdens het spelen je webcam aanzetten. Dit is overigens niet verplicht. Wanneer jij als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, dan kan dit je geld opleveren. Er zijn ook nog grote jackpots te winnen en de bedragen hiervan kunnen behoorlijk hoog oplopen. Om mee te kunnen spelen heb je natuurlijk een account nodig. Vervolgens kun je ervoor kiezen om geld te storten op je account, of om te spelen met speelgeld dat je gratis via de website krijgt. Het aanmaken van een account is gratis en je bent niet verplicht om geld te storten op je account.

Wat is Kienen?

Kienen wordt vaak bingo genoemd, omdat het vergelijkbaar met bingo is. Het grote verschil is echter dat er bij kienen en veel groter grit wordt gebruikt. Dit betekent dat er ook meer nummers worden getrokken en dat het spel doorgaans een stuk langer duurt dan gewone bingo. Er wordt meestal gebruik gemaakt van 90 cijfers die getrokken kunnen worden. Net als bij Bingo, wordt er bij Kienen ook gewerkt met een lijn, patroon of een volle kaart. Veel mensen die met plezier bingo spelen, zullen dus doorgaans ook Kienen erg leuk vinden.

Kienspel van Bingocams

Op Bingocams kun je ook het kienspel spelen. Je hebt hier namelijk speelkamers waar je terecht kunt. Deze werken hetzelfde als de gewone bingokamers. Ook hier kun je bijvoorbeeld hoge jackpots winnen wanneer je meespeelt. Zorg er dus voor dat je bij de speelkamers de juiste kamer uitkiest waar je kunt kienen en daarna kun je beginnen met spelen.

Speel mee met het kienspel, meld je hier aan

Kost het kienspel geld?

Het kienspel van Bingocams hoeft geen geld te kosten. Je kunt namelijk gebruikmaken van gratis speelgeld. Je krijgt sowieso al een bonus van 5 euro aan speelgeld wanneer je een account aanmaakt. Ook kun je wekelijks extra gratis speelgeld krijgen via een speciale bonuscode die per mail naar je wordt verzonden. Als je het leuk vindt of een extra uitdaging zoekt, kun je natuurlijk wel altijd geld storten en hiermee spelen.

Een webcam?

Eén van de leuke functies op Bingocams, is dat je je webcam kunt gebruiken. Dit kan ook goed tijdens het kienspel van Bingocams. Veel mensen zijn een beetje huiverig om hun webcam aan te zetten, maar overweeg het toch eens. Staat jouw webcam namelijk aan wanneer je een prijs wint? Dan kan jouw winmoment ervoor zorgen dat dit nóg meer extra geld oplevert.

Bezoek de website van Bingocams