Bingolot: wat is het en hoe werkt het?
bingolotBingolot is een website, waarbij online (virtueel) bingo gespeeld kan worden. Deze bingo website biedt de mogelijkheid tot het spelen van online bingo spelen met echt geld. De site is heel functioneel ingericht en lijkt in veel punten op andere bingo-websites, maar onderscheid zich in een paar elementen. Wat Bingolot precies in petto heeft, lees je hier.

Een zeer uitgebreide keuze

Deze bingo website staat bekend om de zeer ruime keuze aan bingo spelen. Omdat veel websites, in tegenstelling tot deze bingo website, veelal een beperkt aantal spelen aanbieden, heeft deze site een toename aan populariteit gekregen. De beschikbare spellen op deze website zijn op een overzichtelijke wijze neergezet, waarbij de speler snel ziet wat de site in petto heeft en kan kiezen voor een spel naar wens. Bingolot wordt hierdoor door mensen die houden van overzicht en gemak geprefereerd.

Verschillende kamers: bingo rooms

bingokamers bij bingolotOp een site als deze kan de gebruiker verschillende bingo kamers (op de site op zijn engels ‘rooms’ genoemd) betreden. In deze virtuele bingo kamers bevinden zich verschillende mogelijke bingo spelen, welke ieder andere specialiteiten, voor- en nadelen hebben. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de speler. Omdat iedere speler een ander spel wenst, komt deze site hoog op de lijst te staan, als het gaat om functie en variatie.

Uit wat voor soort rooms kan ik kiezen?

De bingo rooms worden op een overzichtelijke wijze aangeprezen. Zo zijn de rooms ondergeschikt met in het achterhoofd de kaartprijzen gehouden, maar ook het maximum aantal bingo kaarten wat kan worden gekocht en het maximum aantal spelers dat de room kunnen betreden. Dit wordt gezien als één van de grote voordelen van bingolot: het overzicht schept duidelijkheid en zorgt ervoor dat de site, ook door amateurs en beginners, gemakkelijk in gebruik te nemen valt.

Wat betaal ik voor het spel?

Om te kunnen spelen op deze bingo website betaalt de gebruiker voor kaartprijzen. Ieder spel heeft zijn eigen prijskaartje en wanneer een spel is uitgekozen, kan de gebruiker er voor kiezen zijn of haar account op te waarderen met echt geld. Dit geld kan op het account worden gezet door een overschrijving vanaf de bank.

Hoe kan ik geld overmaken naar mijn account?

account aanmaken bij bingolot om voor geld te kienenDe site kan uiteraard eerst rustig worden bekeken door de bezoeker, de geïnteresseerde en/of de potentiële klant. Wanneer deze nieuwsgierig is geraakt en een account is aangemaakt, kan geld worden overgemaakt, waardoor het saldo op het account wordt opgewaardeerd. Dit kan middels het klikken op de zogenaamde ‘cashier’ knop. Er komt nu een menu tevoorschijn waarbij de klant gebruik kan maken van vele verschillende betaalmogelijkheden, zoals Pay&Play, wat speciaal opgezet is voor het virtueel gokken en ClickandBuy. Tot slot is er de mogelijkheid tot het opwaarderen van het account via de telefoon. Je kunt het gewenste bedrag met betrekking tot het speltegoed nu doorgeven en het account wordt direct opgewaardeerd.

Is deze site ‘safe’?

De bingo website hecht veel waarde aan veiligheid. Dit is niet alleen terug te vinden in de veiligheid van de transacties (het overmaken van het geld tot het opwaarderen van de rekening), maar tevens aan de hand van de ‘controle’ tijdens het spel. Zo garandeert de site dat iedere bingokaart – en dus iedere speler – evenveel kans heeft om te winnen. Dit kunnen zij garanderen dankzij het gebruik maken van een nummer generator, die ervoor zorgt dat de spelen eerlijk verlopen en de bingoballen willekeurig worden getrokken. Dit is niet alleen fair tegenover de spelers, maar belangrijk voor de waarde en de professionaliteit die een bingo website uitstraalt.