Bingolot: wat is het en hoe werkt het?

Bij Bingolot kun je terecht om een leuk potje bingo te spelen. Deze online bingwebsite is bij veel mensen geliefd. Is het ook mogelijk om te kienen bij Bingolot? En wat is Kienen precies voor iets?

Wat is Bingolot?

Bingolot is een website waar je online bingo kunt spelen. Je hebt hier een account voor nodig en daarna kun je meespelen. Het leuke is dat bij Bingolot ook gratis mee kunt spelen. Er zijn namelijk verschillende kamers waar je kunt spelen zonder dat het je geld kost, en je kunt hier wel geldprijzen winnen. Ook zijn er talloze speelkamers bij Bingolot waar je wel wat voor moet betalen. Een voordeel is dat hier doorgaans minder mensen zijn en dat het winpercentage daardoor een stuk hoger ligt. Wanneer je niet perse wilt winnen, maar vooral een leuk spel wilt spelen, kan de gratis optie natuurlijk zeer geschikt zijn. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je mee wilt spelen. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden. Wanneer jij als eerste bingo krijgt, kun je hier ook flink wat geld mee winnen. De jackpot kan behoorlijk hoog worden en iedere kamer heeft een eigen jackpot. Genoeg redenen dus om te gaan kienen bij Bingolot.

Wat is kienen?

Kienen is een spel dat ontzettend veel lijkt op Bingo, maar toch net wat anders in elkaar zit. Je koopt aan het begin ook een kaart met cijfers en het is de bedoeling om deze kaart als eerste te vullen. Maar de kaart is wel groter dan bij Bingo en je moet dus meer nummers gebruiken om de kaart te kunnen vullen. Ook zijn er maximaal 90 cijfers en geen 75 zoals bij Bingo. Er zijn mensen die liever kienen dan bingo spelen, omdat het spel wat langer duurt en de spanning ook hoger kan oplopen.

Kun je Kienen bij Bingolot?

Helaas is het niet mogelijk om te kienen bij Bingolot. Er is geen optie voor in één van de speelkamers. Dit is natuurlijk jammer, maar het betekent niet meteen dat Bingolot geen goede website is. Je kunt er immers alsnog veel plezier beleven in het Bingospel, vooral omdat je veel gratis kunt spelen. Het is dus zeker aan te raden om alsnog gebruik te maken van Bingolot. Aanmelden is ook gratis en je bepaalt zelf wanneer en of je geld wilt storten of niet. Dit is dus niet verplicht. Je kunt het dus in ieder geval proberen zonder dat je ergens aan vast zit en daarna bepalen of het ook zonder kienspel de moeite waard is om te proberen.