Jogobingo is een platform waar je bingo op kan spelen. Je speelt dit tegen andere mensen en je kunt er geld mee winnen. Wat is Jogobingo en heb je er ook de mogelijkheid om te kienen?

Informatie over Jogobingo

Jogobingo is een bingospel dat je online kunt spelen. Je speelt dit tegen andere spelers en het is de bedoeling om als eerste jouw kaart te vullen met bingo. Lukt dit, dan kun je er geld mee winnen. De te winnen bedragen kunnen lekker hoog oplopen en het spel is daarnaast ook nog eens gezellig, omdat er een leuke chatbox aan het bingospel aan gekoppeld is.

Hoe kun je meespelen?

Wanneer je mee wilt spelen op Jogobingo heb je sowieso een account nodig. Dit account kun je gratis aanmaken en je zit verder nergens aan vast. Het aanmaken van een account is absoluut niet moeilijk en je moet de instructies op je scherm volgen. Als je eenmaal een account hebt, dan kun je meedoen in de bingokamers en meespelen aan het spel.

Kun je ook zonder account meespelen?

Als gast kun je de verschillende speelkamers in, maar is het niet mogelijk om mee te spelen. Je kunt dan wel meekijken en zien hoe de rest speelt en zo alvast bekijken of het een spel is dat je zelf ook graag zou willen spelen. Zo weet je of het je zal bevallen nog voordat je een account maakt. Het kan een goede manier zijn om te testen of deze vorm van bingospelen past bij wat jij zoekt.

Kun je kienen op Jogobingo?

Kienen is een spel dat vaak met bingo wordt vergeleken, maar dat wel net iets anders werkt. Bij Kienen wordt namelijk gewerkt met 90 ballen met cijfers. Ook is de kaart waar je op speelt een stuk groter dan bij bingo. Op Jogobingo heb je helaas niet de mogelijkheid om kienen te spelen. Wel is er een andere spelvariant op Jogobingo waar je aan mee kunt doen. Je kunt dus geen online kienen spelen, maar dit betekent niet dat het bingospel niets te bieden heeft.

Spelvarianten

Op Jogobingo heb je de spelvariant van bingo met 75 ballen. Er zijn prijzen te winnen met het vullen van een speciaal patroon en een volle kaart. Het patroon veranderd iedere ronde en je kunt dus elke keer opnieuw meespelen en kans maken op geldprijzen.

Kost het geld?

Het is mogelijk om geld in te leggen en hiermee bingo te spelen op Jogobingo. Het bedrag kun je storten op verschillende manieren op je account. Wanneer je liever geen tegoed stort, dan is dit ook een mogelijkheid. Er zijn namelijk ook gratis kamers waar je in kunt spelen. In totaal zijn er vier gratis speelkamers. In iedere kamer kunnen maximaal 200 tegelijk spelen. De vier speelkamers zijn niet altijd allemaal geopend. De openingstijden zijn namelijk verschillend. Het is dus goed mogelijk dat er maar één kamer geopend is. Als deze vol is, zal je dus moeten wachten tot er een plek beschikbaar is, of tot er een nieuwe gratis speelkamer beschikbaar wordt gesteld. Het gratis bingo spelen bij Jogobingo kan onbeperkt.

Kun je geld winnen?

Bij Jogobingo kun je zeker geld winnen. Hiervoor moet je als eerste het patroon of de volle kaart halen. Ook in de gratis speelkamer kun je kans maken om een geldbedrag te winnen en hier hoef je niet eerst een storting voor te doen op je account. Het gewonnen geld kun je vervolgens laten storten op je rekening of gebruiken om bingospellen in de betaalde kamers te spelen.