Is het mogelijk om het kienspel bij Jogobingo te spelen? Welke opties zijn er allemaal en hoe kun jij hier geld mee winnen?

Wat is Jogobingo?

Jogobingo is een website waar je bingo op kunt spelen en waar je ook nog eens geld mee kunt winnen. Wanneer je een account hebt, kun je in één van de speelkamers meespelen en kansmaken op leuke geldprijzen. Leuk aan Jogobingo is dat er verschillende gratis bingokamers zijn waar je aan kunt deelnemen. Je hoeft hier niet mee te betalen, maar je kunt er wel geld mee winnen. In de gratis kamers is overigens wel een beperkte hoeveelheid ruimte en als deze plaatsen allemaal vol zijn, heb je pech. Je moet dan wachten tot er een beschikbare plek komt, of in de tussentijd in een betaalde kamer zitten. Wanneer je in de gratis kamer zit, moet je er wel rekening mee houden dat het winpercentage meestal lager ligt dan in de betaalde kamers. Dit komt omdat er in de betaalde kamers minder spelers zijn. Bij meer spelers is de winkans natuurlijk ook meteen een stuk minder hoog. Toch kan het een leuke manier zijn om lekker een spelletje bingo te spelen, zonder dat je daar risico’s bij loopt.

Wat is kienen?

Kienen, of het kienspel, is een variant van Bingo. Hierbij wordt eigenlijk hetzelfde principe gebruikt als bij Bingo: je koopt een kaart en daarna wordt is het de bedoeling om de nummers af te strepen die worden geroepen. Toch zitten er wel wat verschillen in het spel, vergeleken met het gewone bingo. Zo is het grit waar je op speelt een stuk groter dan van het gewone bingo. Ook worden er 90 ballen getrokken in plaats van 75. Verder werkt het vergelijkbaar en is het ook bij kienen de bedoeling als eerste een lijn een patroon of een volle kaart te krijgen. Als jij dat voor elkaar krijgt, dan kun je er geld mee winnen.

Kienspel van Jogobingo

Op Jogobingo is het helaas niet mogelijk om te kienen. Er wordt alleen gespeeld met de bingovariant met 75 bingoballen. Wanneer je dus graag eens wilt kienen, dan kun je dit helaas niet doen bij Jogobingo.

Toch de moeite waard

Ondanks dat is Jogobingo zeker wel de moeite waard om eens te proberen. Wanneer je graag wilt kienen, zul je merken dat het bingospel van Jogobingo je ook kan bevallen. Het lijkt immers erg op elkaar. Wanneer je je aanmeldt kun je het altijd eens proberen. Je zit namelijk nergens aan vast en zoals eerder beschreven, is het zelfs mogelijk om gratis mee te spelen. En er zijn ook genoeg mogelijkheden om in een betaalde kamer te spelen. Probeer het dus vooral eens!