Kienen is leuke bezigheid voor jong en oud. Iedereen kent het wel en heeft het vast wel eens uitgeprobeerd. Online kienen is een vrij nieuwe manier om dit spel te spelen. Er zijn mogelijkheden om dit spel te downloaden om op uw eigen pc te spelen, maar wilt u gebruik maken van een leuke bonus, dan kunt u ook de gezelligheid van de chatfunctie opzoeken via de kien website. Hiermee kunt u het spel met anderen te spelen maar ook leuke bonusspelletjes spelen. Het spelen via een kien website geeft u als speler de mogelijkheid om met andere spelers in contact te komen via de handige ingebouwde chatfunctie. Zo zit u niet saai tegen een computer te spelen maar tegen andere personen waardoor het zorgt voor extra spannende rondes.

Krijg 5 euro gratis speeltegoed bij aanmelding bij deze website

Gezellig met anderen

Via de kien website kunt u tal van mensen tegenkomen met dezelfde passie voor dit fantastische spel.
En net als bij online bingo geldt; hoe meer deelnemers aan een ronde meedoen, des te hoger de bonus! U kunt per ronde aangeven hoeveel kaarten u wilt aanschaffen en deze automatisch laten wegstrepen door de geavanceerde computers. De prijzen van de kaarten varieert per kien website, maar zullen niet noemenswaardig zijn. Hierdoor kunt u vaker genieten van de gezelligheid op de kien website, en heeft u kans om vaker leuke prijzen in de wacht te slepen, of misschien zelfs de jackpot!

Klik hier en speel gezellig met andere online kienen

Speelgeld bonus

Als u ervoor kiest te registeren op de Kien website, dan kunt u een leuke bonus krijgen op uw speelgeld. Kien websites zijn ook in beschikbaar. Zo heeft u geen last van taalbarrières en andere valuta’s. Dankzij de handige chatfunctie op de kien website kunt u in contact komen met bingospelers wat zorgt voor extra gezelligheid.

Chatspelletjes

chatten met andere spelers tijdens het kienen

U kunt met de chatfunctie meedoen aan leuke, gezellige chatspelletjes. Doordat er een chatmeester aanwezig is, kunnen er leuke spelletjes gespeeld worden naast het kienen. Met deze spelletjes is een bonus te winnen. Het gewonnen bonusgeld kan weer worden gebruikt om extra kaarten te kopen.

Als u gebruik maakt van de chatfunctie, zal de chatmeester voortijdig aankondigen wanneer er een spel begint. Ook zal de chatmeester uitleg geven over de regels, bonussen en speelwijze van het spel. De bonus in de chatfunctie kan oplopen tot twee euro per spelletje. Hierdoor is het de moeite waard om gebruik te maken van deze chatfunctie. Daarnaast zorgt de chatfunctie voor veel gezelligheid op de kien website.