Het spelen van kienen met geld is een veel gedaan iets. Vooral bij aanbieders als Bingocams is het heel erg populair en is het bijna altijd wel gezellig druk. Het voordeel hiervan is dat je tijdens dit kienspel geen moment van verveling meer hoeft te kennen aangezien er altijd wel iemand online is waarmee je gezellig een potje kienen kunt spelen. Tijdens het kienen is er uiteraard ook de mogelijkheid om met de mede spelers te chatten, dus je hoeft niet alleen maar op je kienkaart te letten, maar je kan ondertussen ook gezellig met anderen chatten. Wanneer er verschillende aanbieders zijn op de markt van online kienen zul je wel begrijpen dat je verschillende voordelen kan oplopen als je kiest voor het kienen met geld. Daarom ook dat je verschillende soorten en groottes van online kien bonussen kan benutten op het internet.

Klik hier voor 5 euro gratis kien bonus bij aanmelding

 

Geld bonus bij ShinyBingo

ShinyBingo is een aanbieder waarbij je de hoogste kien bonus kan krijgen die op het internet te vinden is onder de aanbieders op dit moment. Dit komt omdat je van de promotie code gebruik kan maken. Stort je dus 40 euro dan kan je het kienen voor geld met maar liefst 120 euro bij ShinyBingo beginnen. Een mooie start om het spelen voor echt geld te beginnen waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

 

Meld je aan bij ShinyBingo

 

Het is altijd fijn om gratis het kienspel uit te proberen alvorens je begint met het kienen voor geld. Je hebt dan ook voldoende tijd om te kijken hoe gezellig het is, want zeker als je nog nooit het online kienen met geld gespeeld hebt en je vind het op een kien avond wel gezellig dan moet je dit ook wel gezellig vinden. Vooral omdat je net als op een gezellige kienavond ook met andere spelers kunt chatten. Ook op het internet is gebleken dat er heel veel contacten ontstaan tijdens het online kienen. Ook zul je merken dat er naar verloop van tijd hechtere banden ontstaan wanneer je de mede spelers bij een online aanbieder beter leert kennen.

 

Bingocams

Mocht je alleen maar voor de leuke bonussen willen gaan dan kan je het beste bij ShinyBingo aanmelden. Maar Bingocams is net als ShinyBingo ook heel erg gezellig. Je kunt hier ook fijn kienen met geld en zeker als je kijkt naar de gebruikersvriendelijkheid wat het opwaarderen van je speeltegoed betreft dan kan Bingocams ook een uitstekende optie voor je zijn. Je kunt bij Bingocams zelfs met je mobiel of telefoon je bingotegoed online op waarderen. Zo ben je dus niet afhankelijk van een online betaling programma, maar kan je gewoon met je mobiel of telefoon snel en eenvoudig opwaarderen. Aangezien je deze vrijwel altijd bij de hand hebt moet het ook geen probleem zijn en zul je vrijwel nooit zonder speeltegoed zitten. Het voordeel hier van is dat je altijd, wanneer je ook maar wilt, gezellig het online kienen met geld kan spelen en dat je nergens van afhankelijk bent.

Klik hier voor 5 euro gratis speeltegoed bij Bingocams

 

De gratis bonus is wellicht wel even groot als bij ShinyBingo als je je bij Bingocams aanmeld, maar je moet dan dus wel de bonus code gebruiken bij je registratie bij ShinyBingo. Bij Bingocams kent de gratis kien bonus 3 euro speeltegoed waarmee je het spelen bij makkelijk en snel kan uitproberen. Je hoeft dus geen zorgen te maken dat je geen speeltegoed hebt als je je net hebt aangemeld maar je kan gelijk beginnen met het spelen van het leukste spel op het internet. Mocht je wel willen opwaarderen dan kan je weten dat je op je eerste storting een bonus van 200% krijgt tot maar liefst 100 euro. Met een storting van 50 euro kan je het spelen van kienen met geld bij Bingocams dus al beginnen met 150 euro. Je hoeft dan dus de komende tijd niet meer op te waarderen, want je kan zelf in bingo kamers met een bingokaart waarde van 5 cent per kaart spelen. Natuurlijk kan je ook voor het grote geld gaan en met bingo kaarten van 50 cent gaan spelen. Met een maximum van 9 kaarten per ronde kunnen de bingo prijzen flink oplopen en zeker als je de bingo jackpot weet te winnen dan kun je enorm leuke prijzen winnen.

Meld je nu aan en kies voor Mokum bingo en je kan gelijk gebruik maken van de volgende voordelen!

  • 3 euro aanmeldbonus
  • 200% bonus op je eerste storting
  • Maximum bonus op je eerste storting van 200

Klik hier om je aan te melden.

Kienen met geld is een populaire bezigheid voor vele online spelers die bij mokum spelen. Zo kan je niet alleen gezellig met andere spelers chatten maar kan je ook nog eens echte prijzen winnen terwijl je gezellig met andere kan gaan spelen. Hierdoor is het spelen van online kienen een gezellige aangelegenheid en door de te winnen prijzen word het online spelen nog gezelliger. Bij Mokum wordt dit ook nog eens gestimuleerd door je een leuke bonus aan te bieden als je de eerste storting doet. Zo kan je dus met een leuk voordeel het kienen online met geld beginnen en hoef je niet gelijk over allerlei andere zaken na te denken. Vooral als je gebruik maakt van de bonus code MOKUM kan het voordeel hoog oplopen en is het zeker de moeite waard om met echt geld te gaan spelen.

Klik hier voor 5 euro gratis kientegoed

Bonussen

De bonus die je sowieso bij Mokum bingo krijgt staat natuurlijk vast. Maar waarschijnlijk heb je hierboven ook wel gelezen dat je met behulp van een bonus code je bonussen flink kan verhogen en zeker een mooi voordeel op kan doen als je het goed aanpakt. Vergeet daarom niet om de promotie code MOKUM in te vullen bij je registratie, want als je kienen met geld wil gaan spelen dan kan je gelijk al met je eerste storting een groot voordeel op doen. Je bonus wordt dan namelijk verdubbeld met gebruik van je bonus code. Vul je deze niet in dan krijg je namelijk de normale bonus van 2 euro wanneer je de aanmelding voltooid hebt, zodat je het bingospel gratis kan beginnen. Daarnaast kan je het online kienen ook beginnen met een bonus van 100% wanneer je de eerste storting verricht. Met de normale bonus kent deze eerste storting een maximum van 125 euro wat al hoog is, maar gebruik je de bonus code MOKUM dan word deze gewoon verdubbelt.

Bonus code

Daarom is er reden genoeg om even op te letten dat je de promotie code bij registratie invult. Deze kan je invullen bij de laatste stap tijdens het registratie proces. Hierdoor krijg je dus gelijk al bij voltooiing van de registratie een bonus van 3 euro. Gelijk al een euro extra om het kienen online eens te testen. Daarna kan je ook gewoon gebruik maken van de bonus op je eerste storting die verhoogd word naar 200% zodat het kienen voor geld nog aantrekkelijk wordt. Maak daarom zeker gebruik van deze bonus code zodat je het online kienen met een groter voordeel kan beginnen en het nog leuker word, want je krijgt immers veel meer waar voor je geld.

Kienen online

Je kent de gezellige kienavonden wel, maar dit beperkt zich vaak maar tot enkele malen per maand of zelfs nog minder. Daarom is het ook zeker zo gezellig als je de online versie eens uitprobeert. Hierbij kan je geen prijzen winnen in vorm van leuke cadeaus, maar bij online kienen met geld kan je echte prijzen winnen. Je krijgt het geld dus gelijk op je saldo en je kan deze gelijk gebruiken om door te spelen met het kienen bij mokum. Hierdoor kan je gelijk doorspelen met het gewonnen spel, want de gewonnen prijs word gelijk op je saldo gezet.

Chatfunctie

De chatfunctie het het kienspel is een veel gebruikte functie en is erg bekend bij het online kienen. Zo kan je dus niet alleen prijzen winnen, maar ook gezellig kletsen met andere spelers. Hierdoor worden hele contacten opgebouwd en zeker als je kiest om met kienen met geld te beginnen en je al langer het kienspel speelt word alles steeds gezelliger. Kienen online staat dus ook bekend als 1 van de meest sociale online spellen en daarom is het spelen daarvan niet alleen leuk, maar ook enorm gezellig. Zo kan je dus wel uren blijven spelen als je niet oplet en kan je altijd, wanneer je ook maar wilt, het kienspel starten om het kienen met geld verder te spelen op de leukste bingo website. Daarom is het ook zeker een aanrader om het uit te proberen, want bij aanmelding krijg je sowieso 2 euro gratis speeltegoed en dit wordt 3 euro als je de promotie code MOKUM invult tijdens de registratie. Zo kan je dus gratis ervaren hoe gezellig het online kienen spelen is en hoef je geen moment van verveling meer te kennen als je achter je computer zit te spelen.