Online kienen, ook wel bingo genoemd, is een erg leuk, sociaal kansspel. Online kienen kan je leuk spelen bij Mokum bingo. Dit is een kien aanbieder. Mokum bingo heeft een groot aantal spelen waar je uit kan kiezen. Er is dus voldoende variatie. Je kan naast het online kienen ook onder andere online casino spelen. Ben je het online kienen dus even zat, kan je wat anders gaan spelen. Er zijn ook veel variaties in de online kien spelen, zo heb je 90 ball’s en 70 ball’s, maar ook golden ball’s. Voor alle spelen die je wilt spelen bij Mokum bingo heb je het zelfde tegoed nodig. Als je dus een ander spel wilt spelen hoef je niet eerst tegoed op te waarderen.

Begin online kienen met 3 euro gratis bonus

Aanmelden

Misschien ben je na het lezen van de inleiding wel enthousiast geworden om te gaan online kienen! Dan moet je, je dus eerst gaan aanmelden bij Mokum bingo. Het is verstandig om eerst de spelregels door te lezen. Zo weet je goed hoe alles werkt en kan je na aanmelding direct beginnen met spelen. Vervolgens moet je allemaal gegevens invullen, zoals je naam, e-mailadres, etc. Ook moet je een accountnaam verzinnen. Elke accountnaam kan maar één keer voorkomen dus wees origineel! Onder deze naam speel je het online kienen en chat je ook. Je krijgt na het invullen van je gegevens een welkomst mail met een link er in. Door op deze link te klikken activeer je, je account. Vervolgens krijg je een welkomst bonus van Mokum bingo zodat je direct al kan beginnen met spelen zonder dat je eerst zelf moet opwaarderen! Je kan met deze welkomstbonus dus al leuk ervaring op doen en nog even nadenken of je wel echt wil beginnen met online kienen voor echt geld.

Begin online kienen voor geld met een bonus tot 200 euro, klik hier

Opwaarderen van tegoed.

Je kan bijvoorbeeld opwaarderen via Neteller, Moneybookers en UKash. Dit zijn ook allemaal digitale programma´s waar je mee kan opwaarderen. Het is wat minder populair en word ook weinig gebruikt. Het is overigens wel veilig om via een van deze mogelijkheden je online kienen tegoed op te waarderen.

Paysafecard

Je kan ook opwaarderen via de paysafecard. Dit is een kaart met een saldo die je kan kopen op verschillende verkooppunten. Paysafecard zijn heel veilig, als je bang bent dat er iets gebeurt met je bankgegevens raad ik aan om je online kienen tegoed op te waarderen via een paysafecard. Deze kan je namelijk gewoon contant betalen bij een verkooppunt. Zo komen er dus geen bank gegevens aan te pas. Vervolgens kan je met deze kaart je online kienen tegoed online opwaarderen en komen er dus geen bank gegevens aan te pas. Dit is dus een erg veilige manier van opwaarderen en ook erg handig. Een paysafecard kan je kopen met verschillende saldo´s, zo kan je zelf kiezen hoeveel je ongeveer wilt opwaarderen.

Chatten

Online kienen is een erg leuk en sociaal spel. Tijdens het kienen kan je namelijk gezellig chatten met de andere aanwezige spelers. Vaak zijn er wel vaste spelers in bepaalde rooms zodat je een band met elkaar kan opbouwen en elkaar kan leren kennen. Via het online kienen kan je dus nieuwe vrienden maken en sociale contacten onderhouden. Je kan ook gezellig met je vrienden een potje gaan kienen. Naast het chatten kan je ook deelnemen aan chat spelletjes. Je kan dus dan tegelijkertijd chatten en samen een spelletje spelen in de chat room. Hiermee kan je online kienen tegoed winnen en zo kan je weer lekker verder gaan met het online kienen.

Acties, bonussen en jackpots

Mokum bingo heeft regelmatig leuke acties en bonussen waar je gebruik van kan maken tijdens het online kienen. Er worden ook regelmatig jackpots georganiseerd. Om hier van op de hoogte te blijven kan je op de website kijken onder het kopje promoties. Hier staan alle acties die op dat moment gehouden worden en waar je gebruik van kan maken. Zo kan je zien wanneer en waar het handig en voordelig is om te gaan online kienen! Als er jackpots georganiseerd worden, kan je daar ook zien wanneer de jackpot valt. Er is ook een kopje ‘winnaars’ , hier kan je zien wie er de winnaars zijn en nog veel meer.