Ben jij gek op kienen en waag jij graag een gokje? Kijk dan eens op de website ShinyBingo.com. Hier vind je de aller leukste spellen op een rijtje.

Kienen ken je natuurlijk al maar kijk ook eens naar alle mogelijkheden die het online kienspel je heeft te bieden.

Bezoek de website van ShinyBingo

Aanmelden

Aanmelden is heel makkelijk op de website van ShinyBingo. Het enige wat je hoeft te doen is een formuliertje in te vullen en je kan gelijk van start gaan. Leuk is ook dat je bij jouw aanmelding de eerste 5 euro krijgt van de website zodat je het spel kan ontdekken en uitproberen. Ben je helemaal overtuigd van het spel koop dan jouw eigen tegoed om zo kans te maken op de leukste prijzen.

Van start!

bingo spelen bij shinybingoOp ShinyBingo kan je op verschillende manieren het bingo spel spelen. Zo kan je kiezen voor ‘kienen’ of voor ’75 balls bingo’. Hoewel de variant met de 90 ballen de meest bekende variant is, is het spelen met 75 ballen ook erg leuk. Ontdek snel op de website hoe de spellen precies werken. Ook is het erg leuk om je aan te melden bij een van de chatrooms om zo contact te hebben met andere bingo spelers. Op deze manier maak je ook nog eens kans op het winnen van extra prijzen.

Speel nu mee in het kienspel van ShinyBingo

Het spel en bonussen

Op ShinyBingo speel je natuurlijk Bingo maar kan je ook jackpots winnen. Heb jij bijvoorbeeld bingo binnen een klein aantal ballen dan ontvang je de ‘room jackpots’. Zo blijft het spel altijd gevarieerd en spannend. Speel je veel dan spaar je ook punten waarmee je kan profiteren van vele extra’s. Zo spaar je voor extra prijzen, bonussen maar ook voor extra service vanuit de website zelf.

Kortom: bepaald jouw eigen geluk met de leuke en interactieve spellen ven ShinyBingo.com.

Meld je nu aan bij ShinyBingo