Wist je dat je gratis kunt kienen bij ShinyBingo? Dit is een mogelijkheid waarvan niet iedereen weet dat het niet kan. Hoe kun je dit doen? Wij geven je enkele handige tips.

Informatie over ShinyBingo

ShinyBingo is een platform dat zeer geschikt is voor online bingo. Je kunt er een account aanmaken en hier eindeloos bingo spelen. Er zijn allerlei kamers waar je kunt spelen en er zijn dus ook verschillende mogelijkheden om te kienen. Dit is een bingospel dat met 90 ballen bingo wordt gespeeld. Bij ShinyBingo kun je mooie geldprijzen winnen. Hoe kun je gratis kienen bij ShinyBingo?
Bezoek de website van ShinyBingo

De gratis speelkamers

Op bepaalde tijden zijn er nog wel eens wat gratis speelkamers geopend bij ShinyBingo. Je moet wel in de gaten houden dus wanneer deze zijn geopend. Ook moet je je realiseren dat er hier doorgaans geen hoge geldprijzen gewonnen kunnen worden. De te winnen bedragen zijn doorgaans één of twee euro. De bingokaarten kosten hier geen geld, maar waar je wel rekening mee moet houden is dat je in de afgelopen maand wel een storting van minimaal 10 euro gedaan moet hebben. Daarna kun je wel onbeperkt en gratis meespelen in de bingokamer.

Maak gebruik van speelgeld

Bij ShinyBingo heb je allerlei leuke manieren om gratis speelgeld te krijgen. Zo krijg je al 5 euro speelgeld bij aanmelding bij ShinyBingo. Als je voor de eerste keer geld stort, krijg je ook weer speelgeld. Dit is 200 procent van je gestorte bedrag. Stort je bijvoorbeeld 10 euro, dan krijg je 20 euro aan speelgeld, gewoon gratis. En daarnaast zijn er nog andere opties. Zo krijg je bijvoorbeeld ook iedere week speelgeld. Je krijgt elke week een code via e-mail verstuurd en deze code kun je verzilveren in je account. Het bedrag aan speelgeld kun je gewoon gebruiken om mee te spelen en kan dus ook worden ingezet voor het kienen.
Speel nu mee in het kienspel van ShinyBingo

Kun je een jackpot winnen?

Als je gebruikmaakt van speelgeld, kun je ook een jackpot winnen. Dit kan echter alleen wanneer je in de afgelopen drie maanden één keer geld hebt gestort op je account. Dit moet een bedrag zijn vanaf tien euro. Daarna kun je dus drie maanden lang onbeperkt blijven kienen met speelgeld en wie weet win je daar wel een jackpot mee.
Meld je nu aan bij ShinyBingo