Kienfans opgelet! Wanneer je gaat kienen bij ShinyBingo, kun je allerlei leuke kienbonussen ontvangen. Welke kienbonussen zijn er waar jij als speler van kunt profiteren?

Aanmeld Kienbonus

Een account aanmaken bij ShinyBingo is niet alleen gemakkelijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat je een leuke aanmeld kienbonus krijgt. Deze kienbonus bestaat uit 5 euro speelgeld.
Bezoek de website van ShinyBingo

Eerste storting kienbonus

Als je na het aanmaken van je account ook nog eens geld op je account stort (dit ben je overigens niet verplicht, je kunt ook met enkel speelgeld spelen als je dat wilt), dan ontvang je een geweldige kienbonus bij ShinyBingo. Dit is een bonus van 200 procent. Stort jij bijvoorbeeld 20 euro? Dan krijg je nog eens 40 euro aan speelgeld op je account en dit kun je gewoon gebruiken om lekker mee te spelen.

Iedere week een kienbonus

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, ontvang je iedere week een code voor een kienbonus via de e-mail. Deze kun je heel gemakkelijk in je account verzilveren. Let er wel op dat deze code maar geldig is tot een bepaalde datum. Zorg er dus altijd voor dat je de code op tijd kunt verzilveren in je account, zodat je het speelgeld dat je ermee kunt krijgen niet misloopt. Hoe hoog deze speciale wekelijkse kienbonus is, zal per week verschillend zijn. Vaak gaat het over minstens een paar euro, waar je toch wel een aantal bingospelletjes mee kunt spelen.
Speel nu mee in het kienspel van ShinyBingo

Kun je spelen met alleen speelgeld?

Bij ShinyBingo kun je dus verschillende kienbonussen krijgen, die je een bepaalde hoeveelheid speelgeld geven. Hierdoor is het dus mogelijk om zonder geld te storten op je account toch veel meespelen bij de bingospelletjes. Kun je op ShinyBingo spelen met enkel de kienbonussen? Jazeker! Alleen moet je er wel rekening mee houden dat je alleen kans kunt maken op de jackpot wanneer je tegoed op je account hebt gestort. Doe dit minstens één keer in de drie maanden, zodat je niet de fantastische jackpots misloopt. Je kunt dan ook een laag bedrag storten. Een paar euro is vaak al voldoende.
Meld je nu aan bij ShinyBingo