Wil jij graag kienen in plaats van bingo spelen? Dat kan! Er zijn genoeg online bingospellen waar je ook de mogelijkheid hebt om te kienen. Bijvoorbeeld bij ShinyBingo! Hoe werkt het kienspel van ShinyBingo?

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een website waar je bingo op kunt spelen. Er zijn verschillende kamers waar je terechtkunt voor een bingospel. Hier is natuurlijk ook geld mee te winnen en als je geluk hebt, win je zelfs de jackpot die kan oplopen tot duizenden euro’s. Behalve dat je er bingo kunt spelen, bevat elke speelkamer ook een chatbox, waar je kennis kunt maken met je medespelers. Het aanmelden op ShinyBingo is gratis en je kunt er zelf voor kiezen of je vervolgens geld op je account stort. Bij het aanmaken van je account ontvang je sowieso al een welkomstbonus van 5 euro, dat je kunt gebruiken om mee te spelen.

Bezoek de website van ShinyBingo

Wat is kienen?

Niet iedereen is bekend met het spel kienen. Het is echter een spel dat erg veel op bingo lijkt. Net als bij bingo, is het de bedoeling om je kaart te vullen met de getrokken cijfers. Wanneer je dit het eerste voor elkaar krijgt, win je een geldbedrag. Het grote verschil is vooral dat het grit waar je op speelt groter is dan dat van bingo. Ook worden er meer cijfers getrokken. Bij bingo zijn er meestal 75 ballen, maar bij kienen heb je te maken met 90 ballen.

Kienspel van ShinyBingo

bingo spelen bij shinybingoOp ShinyBingo is het mogelijk om te kienen. Het kienspel van ShinyBingo is toegankelijk via de speelkamers. Je hebt er geen apart account voor nodig. Met je ShinyBingo account kun je dus zowel bingo spelen als kienen. De instructies van het kienspel staan duidelijk in beeld, zodat je precies weet hoe het werkt en wat je moet doen.

Klik hier om mee te spelen

Kun je er geld mee winnen?

Met het kienspel van ShinyBingo is zeker geld te winnen! Net als bij de bingospellen, kun je met het kienspel zelfs kans maken op de jackpot. Deze jackpot kan behoorlijk hoog oplopen. Om kans te kunnen maken op de jackpot, is het wel noodzakelijk dat je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account. Dit mag ook een laag bedrag zijn van een paar euro.

Evenementen

Soms zijn er evenementen op ShinyBingo die plaatsvinden in de bingokamers waar je kunt kienen. Dit betekent dat je kans kunt maken op extra geldprijzen of gratis speeltegoed. Deze evenementen worden altijd aangekondigd via de e-mail en op de website zelf. Zorg ervoor dat je hierbij aanwezig bent, want dan speel je niet alleen een leuk spel, maar is de kans om een geldbedrag te winnen ook meteen een stuk groter.

Meld je aan bij ShinyBingo