TrendieBingo is een website die ideaal is voor mensen die graag in hun vrije tijd een spelletje bingo willen spelen. Wanneer jij dit ook leuk vindt, dan wil je ongetwijfeld eerst graag weten wat TrendieBingo precies is. Waarom zou je je aanmelden op TrendieBingo? En hoe zit het met alle bonussen die je kunt krijgen?
Bezoek de website van TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

Op TrendieBingo kun je met je account diverse bingospelletjes spelen, zoals bingo en kienen. Je kunt in één van de vele speelkamers terecht en hier tegen andere spelers spelen. Aan het begin van een bingospel, koop je één of meerdere bingokaarten en wanneer jij als eerste bingo scoort, dan kun je er geld mee winnen. Het is zelfs mogelijk om een jackpot te winnen en deze kan behoorlijk hoog oplopen. Tijdens het spelen kun je ook nog eens chatten met andere spelers.

Mobiele versie

TrendieBingo kan ook op je mobiel worden gespeeld. Je hoeft hier geen app voor te installeren, maar je kunt gewoon de website op gaan met je smartphone en inloggen. Je kunt dan overal spelen, zolang je maar een internetverbinding hebt. Het is ook mogelijk om op de mobiele versie geld te storten. Handig, wanneer je even zonder tegoed komt te zitten.

Gratis account aanmaken

Het aanmaken van een account op TrendieBingo is heel gemakkelijk. Je kunt dit gratis doen en het kost je dan ook geen extra geld. Sommige mensen zijn wat terughoudend, omdat ze bang zijn dat ze meteen geld moeten storten, maar geld storten op je account doe je alleen, indien je hier zelf voor kiest. Bij het aanmaken van je account hoef je ook geen bankrekeningnummer bekend te maken. En je kunt ondanks dat je geen geld betaalt, toch eerst bekijken of je de website wat vindt. Je krijgt bij aanmelding namelijk een aanmeldbonus van 5 euro. Dit geld kun je gebruiken om mee te spelen. Zo zit je nergens aan vast en kun je zelf beoordelen of het iets voor je is.
Probeer het kienspel nu gratis uit met €5!

Andere bonussen

Behalve de aanmeldbonus zijn er nog een aantal andere bonussen. Zo krijg je bijvoorbeeld een bonus wanneer je voor de eerste keer geld op je account stort. De bonus is dan 200 procent. Als je dus 10 euro stort, krijg je nog eens extra 20 euro speelgeld, zomaar. En iedere week ontvang je ook nog bonussen. Deze wekelijkse bonussen worden wekelijks per e-mail verstuurd en je kunt deze verzilveren op je account voor meer speelgeld. Handig, omdat je zo wekelijks gratis wat bingospellen kunt doen!

Kun je geld winnen?

Het is zeker mogelijk om geld te winnen bij TrendieBingo. Wanneer je als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, win je hier sowieso geld mee. Hoe hoog dit bedrag is, is afhankelijk van het aantal spelers in de kamer. Hoe meer mensen er aanwezig zijn, hoe hoger het bedrag is dat je kunt winnen. Het is ook mogelijk om een jackpot te winnen. Je moet dan bingo halen binnen een x-aantal getrokken ballen. Let wel op: je kunt alleen een jackpot winnen wanneer je in de afgelopen maanden minstens één keer geld hebt gestort op je account om mee te spelen. Dit mag ook een laag bedrag zijn.

Evenementen
Wil je meer prijzen kunnen winnen, dan is het leuk om eens aanwezig te zijn bij een evenement die TrendieBingo regelmatig organiseert. Hier worden vaak extra prijzen uitgekeerd. Hierbij kun je vooral denken aan extra speelgeld, maar er zijn ook vaak wel wat mogelijkheden om geldprijzen te winnen. De evenementen worden altijd van tevoren aangekondigd per e-mail en op de website, dus zorg dat je erbij bent.
Meld je nu aan bij TrendieBingo