Kienen is een variant van bingo die veel mensen erg leuk vinden om te spelen. Je kunt ook kienen bij TrendieBingo. Maar is het ook mogelijk om hier gratis te kienen? Zo ja, waar moet je dan zoal op letten?
Bezoek de website van TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een website waar bingoliefhebbers met veel plezier kunnen langskomen voor een bingospelletje. Je speelt hier online bingo en dit kan tegen andere spelers. Geen computers dus, maar een eerlijk spel bingo. Koop vooraf je bingokaarten en ga aan de slag. In iedere kamer is een grote jackpot te winnen die alsmaar stijgt en ook is er een hoofdjackpot die duizenden euro’s hoog kan zijn.

Wat is kienen?

Kienen is een vorm van bingo die gespeeld wordt met meer bingoballen. Er wordt namelijk met 90 bingoballen gespeeld. Ook is het grit waar op gespeeld wordt anders. Er zijn vier rijen met negen vakjes in iedere rij. In iedere rij zijn vijf vakjes gevuld met een willekeurig getal en zijn er vier niet ingevuld. Hierdoor zijn er dus vijftien cijfers af te strepen. Je wint wanneer je alle cijfers afstreept op je kaart. Bij TrendieBingo kun je ook kienen.
Probeer het kienspel nu gratis uit met €5!

Gratis kienen bij TrendieBingo

Gratis kienen kan bij TrendieBingo zeker! Dit kun je doen door gebruik te maken van speelgeld. Dit kun je op verschillende manieren krijgen. Bijvoorbeeld:

  • Door een account aan te maken (5 euro)
  • Door een eerste storting te doen van geld (200 procent op je gestorte bedrag)
  • Met de wekelijkse bonuscode (elke week ander bedrag)

Met dit speelgeld kun je gratis meespelen en is het ook mogelijk om te kienen. De wekelijkse bonuscode zorgt ervoor dat je iedere week een bedrag ontvangt. Deze code wordt verstuurd via je e-mail en het is dus wel belangrijk om dit even goed te controleren zodat je er niets van mist. Extra leuk is dat je er ook nog eens prijzen mee kunt winnen. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat als je volledig gratis mee wilt spelen en dus geen geld stort, je sowieso geen kans kunt maken op de jackpots. Om kans te kunnen maken op een jackpot moet je namelijk tenminste één keer in de afgelopen drie maanden geld hebben gestort op je account.
Meld je nu aan bij TrendieBingo