Bij Trendiebingo kun je allerlei interessante kienbonussen winnen bij je kienspel. Dit is een leuke manier om extra veel bij TrendieBingo te spelen, want je hebt immers genoeg mogelijkheden om gratis mee te spelen. Welke kienbonus kun je bij TrendieBingo krijgen?

Wat is TrendieBingo?

Bij TrendieBingo is het mogelijk om online bingo te spelen. Hier kun je enorme geldprijzen mee winnen. De jackpot kan namelijk oplopen tot wel duizenden euro’s. Er zijn verschillende soorten bingo te spelen. Bijvoorbeeld met 75 ballen en met 90 ballen – ook wel het kienen. Ook zijn er allerlei evenementen waar je aan deel kunt nemen zodat je nog hogere prijzen kunt winnen. En ook leuk is dat je allerlei kienbonussen bij TrendieBingo hebt.

Kienbonus voor aanmelden

Maak jij een account aan bij TrendieBingo? Dan krijg je meteen een kienbonus van 5 euro. Dit krijg je puur voor het aanmaken van je account. Deze 5 euro is speelgeld en kun je gebruiken om bingo mee te spelen zonder dat je geld hoeft te storten. Het is een manier om jou te laten zien wat TrendieBingo precies voor een website is. Jij kunt dan bepalen of je wilt blijven spelen of dat je het misschien toch niet de moeite waard vindt.

Kienbonus voor eerste storting

Wanneer je na het aanmaken van een account toch besluit om geld te storten op TrendieBingo, dan krijg je meteen nog een leuke kienbonus. Iedereen die voor de eerste keer geld stort op het account krijgt namelijk nog eens 200 procent extra aan speelgeld. Stort jij bijvoorbeeld 20 euro? Dan krijg je nog eens 40 euro waar je mee mag spelen.

Wekelijkse kienbonus

En daar houdt het niet op! Als lid van TrendieBingo kun jij elke week een extra kienbonus krijgen. Het enige dat je dan moet doen is je e-mail goed in de gaten houden. TrendieBingo stuurt je namelijk wekelijks een mail met daarin een kienbonuscode die je kunt verzilveren binnen je account. Zo’n kienbonus levert je al snel een paar euro per week op waar je alleen maar even voor moet inloggen en de code moet verzilveren. Vervolgens kun je weer naar hartenlust bingo spelen.