Kienen is een variant van Bingo die net zoals bingo erg spannend is om te doen. Wanneer jij graag wilt gaan kienen, dan is het wel handig om te weten waar je dit kunt doen. Bij TrendieBingo heb je de mogelijkheid om het kienspel te spelen.
Bezoek de website van TrendieBingo

Wat is kienen?

Kienen is lang niet bij iedereen bekend, maar wanneer je in het verleden Bingo hebt gespeeld, dan weet je al een beetje hoe kienen werkt. Het kienspel is namelijk vrijwel hetzelfde. Ook wordt er iedere keer een cijfer getrokken dat je op je kaart moet afstrepen. Net als bij bingo moet je een lijn, patroon of volle kaart afstrepen. Het enige verschil is dat er met meer ballen wordt gespeeld. Er wordt namelijk met 90 ballen gespeeld. Ook is het grit waar je op speelt een stuk groter. Online kienen kan bijvoorbeeld bij TrendieBingo. En hier vallen nog prijzen mee te winnen ook.

TrendieBingo

TrendieBingo is een online website waar je bingo en kienen kunt spelen. Je hebt hier wel een account voor nodig. Aanmelden is gratis, en je krijgt dan meteen vijf euro gratis speeltegoed om eerst de site eens te proberen. Met bingo en kienen kun je geld winnen als je als eerste de kaart vol hebt. Het is zelfs mogelijk om de jackpot te winnen. Deze kan behoorlijk hoog oplopen. Tijdens het bingospel kun je chatten met andere mensen, waardoor het ook nog eens gezellig is om mee te doen. TrendieBingo is ook beschikbaar op de mobiele telefoon, zodat je altijd en overal kunt spelen.
Probeer het kienspel nu gratis uit met €5!

Kienspel van TrendieBingo

Op TrendieBingo is er een mogelijkheid om het kienspel te spelen. Je moet hiervoor naar een speelkamer gaan waar gespeeld wordt met 90 ballen. Je kunt hier gewoon aan meedoen met echt geld of speelgeld en de instructies staan duidelijk in beeld. Je kunt aan het begin een of meerdere kaarten kopen en hiermee spelen.

Kan ik de jackpot winnen?

Met het kienspel van TrendieBingo kun je zeker de jackpot winnen. Dit kan overigens alleen wanneer je in de afgelopen drie maanden tenminste één betaling hebt gedaan. Daarna kun je kans maken op de jackpot in het spel. Je kunt per kamer precies zien hoe hoog de jackpot is en per verkochte kaart zal de jackpot stijgen.

Evenementen

Er zijn op TrendieBingo ook genoeg evenementen die regelmatig plaatsvinden. Tijdens zo’n evenement kun je extra speelgeld winnen en zijn er meer geldprijzen te winnen. Deze evenementen worden vooraf aangekondigd en zijn gelden ook voor het kienspel op de website. Een leuke manier dus om nog wat extra prijzen in de wacht te slepen.
Meld je nu aan bij TrendieBingo